Bajai Kinderball SE

Egy bajai labdarúgó utánpótlás egyesület hétköznapjai,eredményei.

Rovatok

Friss topikok

Felemás csütörtök

2008.03.22. 18:39 szaszik

Csütörtökön folytatták szereplésüket utánpótlás csapataink az NB II-es bajnokságban.

Erdmények:

U-15:

KBSE-Siófok         3-0
Gl.: Cser J., Sas D. 2

Kovács József: - A mérkőzés 2. percében vezetést szereztünk, és a továbbiakban kissé túlságosan megnyugodva játszottunk, helyzeteink kimaradtak. A Siófok szórványos ellenakciók révén látogatotta kapunk elé, de átütőerő nem volt a támadásaikban. A második félidőben nem változott a játék képe, csak a gólarány volt kérdéses.

U-13:

KBSE-Siófok         1-3
Gl.: Martalics B.

Kovács József: - Csapatunk tévesen abból indult ki,hogy Siófokon  4 -0-ra nyertünk és akkor ez ma is így lesz. Sőt, ha mi nem rúgjuk be a helyeteinket, majd ők megverik magukat, nekünk semmi dolgunk.Legalábbis  jónéhány játékos hozzáállása ezt tükrözte.
Egymás után hagytuk ki a gólhelyzeteket, a Siófok egyszer eljött és máris  1 -0. Sajnos ez sem rázta föl a játékosokat, továbbra is dekoncentráltan, lélek nélkül futballoztunk, ez főleg a támadókra igaz.
Egyenlítésünk után a meccs végén 19-re lapot kértem, de annyira kinyíltunk, hogy 3 perc alatt 2 gólt kaptunk kontrából.
Megjegyzem, a Siófok kb négyszer jutott el a kapunkig, ebből 3 gól
született- nem írtam,hogy 3 gólt szerzett- mert az egész védelem asszisztált hozzá.
Sajnos a Cser Jeremi nélkül félkarú óriás/?/ a csapat. Nem a tudásunkkal van baj, kisasszonyfutballt játszunk, és ez csak hozzáállás és mentalitás kérdése.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinderball.blog.hu/api/trackback/id/tr85392609

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása