Bajai Kinderball SE

Egy bajai labdarúgó utánpótlás egyesület hétköznapjai,eredményei.

Rovatok

Friss topikok

Tovább robog a Kinderball-expressz az NB II-ben

2007.09.16. 21:03 szaszik

Folytatták fantasztikus szereplésüket U-15-ös és U-13-as csapataink a kiemelt bajnokságban.Nagy kérdés, vajon ebben a bajnokságban sem lesz komoly ellenfele U-15-ösenknek?

 U-15:

Paksi Atomerőmű SE-Kinderball SE 0-13
Góllövők: Sas D.4, Hangya Sz.3,Balázs D.2,Hernády D.2,Karpjuk G.2.
Az örök maximalista Kovács József edző véleménye a meccsről: -A nagy gólkülönbség ellenére nem játszott igazán jól a csapat. Az ilyen mérkőzéseken kellene taktikai dolgokat iskolázni, begyakorolni. Ez nem valósult meg, a csapat zöme keveset mozgott, szűk területen játszott.A gólok zöme nem kidolgozott akciókból született.A Paksnak momentumai sem voltak.

U-13:

Paksi Atomerőmű SE-Kinderball SE 0-2
Kovács József: -Az első félidő nyögvenyelősre sikeredett annak ellenére, hogy két gólt is szereztünk. Az ellenfél nagyon keményen, agresszíven védekezett, és többször alakított kihelyzetet- a mi hibáinkból. Egy kapusbravúrra is szükség volt, hogy elkerüljük a kapott gólt. A második félidőben komoly mezőnyfölényt harcoltunk ki, a labdavégig a paksi térfélen pattogott. 4-5 gólt is szerezhettünk volna, de elszórakoztuk, könnyelműsködtük a kapu előtti lehetőségeket, vagy éppen megijedtünk a lehetőségtől.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kinderball.blog.hu/api/trackback/id/tr76167258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása